T.KOMPLET = DVÍŘKA A KORPUSY TRACHEA

25.5.2021 | kuchyně | novinky

Nejjednodušší popis kuchyňské linky zní: „skříňky, dvířka, deska“. Můžeme tedy říci, že vyrábíme dva ze tří nejdůležitějších kuchyňských komponentů, neboť před třemi lety jsme se vedle tradičních dvířek pustili i do výroby skříněk neboli nábytkových korpusů na míru.

Naši odběratelé tak mají možnost objednat si spolu s dvířky stavebnice korpusů, a to včetně vyvrtání všech otvorů pro spojovací prvky, panty (nábytkové závěsy), police, zásuvky či výklopná dvířka.

 

Jaké jsou výhody systému nazvaného T.komplet?

Nežli se pustíme do odpovědi, musíme si uvědomit, že naše společnost nevyrábí kuchyně. Jejich výrobcům (truhlářům, stolařům, kuchyňským studiím…) pouze dodáváme podstatné komponenty – korpusy a dvířka.
Budeme-li chtít vysvětlit přednosti systému T.komplet, je potřeba se na ně podívat ze dvou úhlů. Z pozice zákazníka, který si pořizuje novou kuchyni a z pozice toho, kdo tuto kuchyni vyrábí, tedy odběratele našich výrobků – nábytkových polotovarů.

 

T.KOMPLET = DVÍŘKA A KORPUSY TRACHEA

Tradiční bílé korpusy jsou v tomto případě skryty za lisovanými dvířky T.classic (dekor Ořech Columbia) a akrylátovými dvířky T.acrylic (Bílá lesk).
Kontejnerové zásuvky s kvalitním výsuvným kováním představují ideální řešení spodní části linky.

 

Výhody pro koncového zákazníka

Nejširší výběr

Ať jde o dvířka nebo korpusy, naše značka nabízí nejširší možnost výběru na trhu. To se týká jak použitých materiálů, variant provedení, tak vzhledu (výběru dekorů či barev).
V oblasti dvířek jde o osm produktových řad, v nichž nabízíme desetitisíce kombinací možných provedení, u korpusů jde o 24 různých typů, které pokrývají všechna myslitelná provedení.

Nejvyšší kvalita

Heslo, kterým se řídíme už 25 let, zní: „Jen nejlepší je dobré!“ Právě díky tomu jsme se stali jedničkou na domácím trhu. Naše dvířka jsou na něm nejen nejrozšířenější, ale především jsou považována za etalon kvality, kterým se poměřují ostatní výrobci.
Těší nás to, ale i zavazuje. Každý sportovec ví, že jednou se může podařit vyhrát i náhodou, ale obhajovat prvenství znovu a znovu je mnohem těžší…

Mimořádné garance

Nejde jen o to, že na fóliovaná dvířka poskytujeme záruku na skryté vady v délce 7 let a u akrylátových 5 let. Díky pozici výrobce, který dbá na svou pověst, používáme pouze špičkové materiály a postupy a neustále inovujeme technologický park, abychom si byli jisti, že naše produkce bude na špici nejen ve srovnání domácím, ale celosvětovém. Nejširší výběr
Ať jde o dvířka nebo korpusy, naše značka nabízí nejširší možnost výběru na trhu. To se týká jak použitých materiálů, variant provedení, tak vzhledu (výběru dekorů či barev). V oblasti dvířek jde o osm produktových řad, v nichž nabízíme desetitisíce kombinací možných provedení, u korpusů jde o 24 různých typů, které pokrývají všechna myslitelná provedení.

 

T.KOMPLET = DVÍŘKA A KORPUSY TRACHEA

Modrá lakovaná dvířka T.lack s bílou pracovní deskou jsou netradičně, ale originálně doplněna laminovanými dvířky T.basic (dekor dub halifax tabákový). A ze stejného materiálu jsou zhotoveny i korpusy v této části linky. Proč ne, když máme na výběr přes třicet dekorů?

 

Přednosti, které na systému T.komplet oceňuje koncový zákazník, platí samozřejmě i pro výrobce nábytku, on však potřebuje a žádá něco navíc. Podívejme se na tytéž tři výhody jeho očima a zjistěme, jak je vnímá právě on…

 

Výhody pro výrobce nábytku

Nejširší výběr

Díky značce Trachea může výrobce nábytku svým zákazníkům nabídnout paletu dvířek strukturovanou nejen provedením, ale také cenou.
Kromě toho ví, že pokud si objedná i korpusy, budou plně kompatibilní a práce s těmito polotovary mu přinese (vedle dalšího) značnou časovou úsporu, a tím také možnost vybrat si, zda tento čas věnuje další práci nebo své rodině či zájmům…

Nejvyšší kvalita

Jako nelze z nekvalitních surovin uvařit výborný pokrm, nelze z podřadných materiálů vyrobit kvalitní dvířka. Rozdíl se ale v tomto případě pozná většinou až po čase… a to už může být pozdě.
My používáme komponenty výhradně od renomovaných světových dodavatelů, ať jde o konstrukční desky, fólie, lepidla, barvy, hrany atd. Náš odběratel ví, že dvířka (i korpusy) s hologramem pocházejí z materiálů nejvyšších kvalit a může se na ně spolehnout.

Mimořádné garance

Zákazník je náš partner! A partner dostává spolu s výrobkem komplexní systém souvisejících služeb v garantované kvalitě.
Začíná to už objednáním výrobku pomocí moderního on-line systému. Dále se snažíme, aby naši odběratelé měli vždy k dispozici aktuální informace, ať už formou tiskovin, tohoto webu nebo speciálního B2B serveru.
No a v neposlední řadě: pokud dojde k problému, ví partner, že jej budeme řešit rychle a spravedlivě, protože jsme firmou, které záleží na její pověsti a chce mít se svými partnery oboustranně prospěšné vztahy.

 

T.KOMPLET = DVÍŘKA A KORPUSY TRACHEA

 

Díky pětadvacetileté zkušenosti se dovedeme vžít „do kůže“ našich partnerů a nacházet řešení jejich potřeb. Právě proto jsme přišli se systémem T.komplet, který odpovídá trendům moderní zakázkové truhlařiny.
Ačkoliv jde stále o relativní novinku, růst zájmu nám ukazuje, že jsme se vydali dobrým směrem a přesvědčují nás o tom jak reakce truhlářů, tak koncových zákazníků.

Pracujeme na tom, abychom na toto téma připravili článek včetně autentických referencí zákazníků.

Související

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

27.9.2023 | kuchyně

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

Další povedená kuchyně…

Zobrazit článek

12 TIPŮ PRO UDRŽITELNOU KUCHYNI

19.6.2023 | kuchyně

12 TIPŮ PRO UDRŽITELNOU KUCHYNI

Zajímavé rady z Schöner Wohnen...

Zobrazit článek

POHÁDKOVÁ PROMĚNA

5.5.2023 | kuchyně

POHÁDKOVÁ PROMĚNA

Rekonstrukce kuchyně v hostinském bytě…

Zobrazit článek