T.ACRYLIC: VYHRANĚNÁ DVÍŘKA

28.4.2020 | akrylátová dvířka

Okraj většiny dvířek musí být uzavřen hranou. Ta je chrání a zabraňuje průniku vody do vnitřního prostoru. Používáme ABS hrany lepené polyuretanovými lepidly. Díky tomu jsou naše akrylátová dvířka odolná nejen mechanicky, ale také tepelně a především vůči vlhkosti.

Dvířka T.acrylic jsou vynikající v mnoha ohledech: vzhled, šíře nabídky, odolnost, opravitelnost. A my jsme chtěli, aby podobné vlastnosti měly i jejich hrany. Proto jim věnujeme tolik pozornosti. Termoplastické hrany (ABS) jsou vysoce odolné jak mechanicky, tak chemicky, polyuretanová lepidla (PUR) zase zaručují dokonalou přilnavost a zamezují průniku vlhkosti.

Hrany dvířek T. acrylic jsou

- barevně identické s dvířky
ke každému barevnému dekoru doporučujeme konkrétní odstín hrany

- téměř neviditelné
PUR lepidlo je „lepivější“ – díky tenké vrstvě vzniká tzv. ztracená spára

- tepelně odolné
u tavných lepidel se hrany při teplotách nad 60°C odlepují, PUR lepidlo vydrží až 90°C

Hrany T.acrylic mají navíc mimořádně vysokou voděodolnost. Spojením nepropustné vrstvy na čelní i zadní ploše, ABS hrany a polyuretanového lepidla vznikají doslova vodotěsná dvířka! Vodotěsnost v tomto případě není prázdný slogan – na výstavách běžně testujeme naše akrylátová dvířka v akváriu … Díky své odolnosti se dvířka T.acrylic skvěle hodí nejen do kuchyní, ale také koupelen a prostorů s vyšší vzdušnou vlhkostí..

    Kuchyně v T.acrylic    

Technologie hranění ABS hranou a PUR lepidly používáme také u LTD dvířek T.basic, skládaných dvířek T.segment a výrobků prémiové řady X&X (SOFTIXX a VETRIXX).

         

Prodloužená zárukaPolyuretanové lepeníOpravitelný povrch

Související

CO BY RÁD AKRYLÁT?

30.4.2020 | akrylátová dvířka

CO BY RÁD AKRYLÁT?

Zásady péče o prémiové materiály

Zobrazit článek

KOUPELNA: MALÝ PROSTOR VELKÉHO VÝZNAMU

30.4.2020 | koupelna

KOUPELNA: MALÝ PROSTOR VELKÉHO VÝZNAMU

Jaké materiály vybrat do koupelny

Zobrazit článek