KOUPELNA: MALÝ PROSTOR VELKÉHO VÝZNAMU

30.4.2020 | koupelna | akrylátová dvířka | provence

Koupelna je místem, kde můžeme právem očekávat vyšší vlhkost, teplotu i další namáhání nábytku. (Komu kdy nevytekl odlakovač, neupadla zubní pasta, nebo kulma či holicí strojek, že?) Pojďme se podívat, jak jsou naše dvířka do tohoto prostředí vybavena…

Superhrdinové v brnění

Mimořádné materiály. Hrany lepené polyuretanovými lepidly nepropouští vlhkost a mají vysokou tepelnou odolnost. A každý má navíc další přednosti…

T.acrylic

Akrylátová dvířka se snadno udržují, u lesklého provedení lze škrábance odstranit opravnou sadou. Akrylátová dvířka se snadno udržují, u lesklého provedení lze škrábance odstranit opravnou sadou.

Výrobky řady X&X

SOFTIXX

Nanolaminát je tepelně odolný do 160°C, nezobrazuje otisky prstů a běžná poškrábání lze opravit obyčejnou žehličkou.

VETRIXX

Elegantní a houževnatý materiál je téměř k nerozeznání od pravého skla. Jedná se akrylátový povrch s vysokým leskem a mechanickou odolnostíElegantní a houževnatý materiál je téměř k nerozeznání od pravého skla. Jedná se akrylátový povrch s vysokým leskem a mechanickou odolností.

T.basic

K přednostem jednoduchých laminovaných dvířek patří šíře nabídky dekorů a příznivá cena.

Klasika pro denní použití

Materiály odolné běžným způsobem. Ze zkušenosti můžeme říci, že tato odolnost je za normálních podmínek zcela dostatečná.

T.classic

Foliovaná dvířka vydrží věky, a to i v koupelně. Jejich plusem je především nejpestřejší škála výběru. Foliovaná dvířka vydrží věky, a to i v koupelně. Jejich plusem je především nejpestřejší škála výběru.

T.lacq

Mnohovrstvé lakování udrží konstrukční desku „v suchu“, ale koupelna je místem, kde hrozí i mechanické či chemické poškození… Mnohovrstvé lakování udrží konstrukční desku „v suchu“, ale koupelna je místem, kde hrozí i mechanické či chemické poškození…

T. segment

Hrany dílců jsou při výrobě profrézovány, aby mohla být dvířka sesazena. Tyto spoje nemůžeme nazvat nepropustnými, ale rozhodně to dvířka z koupelen nevykazuje.

Přírodní dřevo a voda

Masivní dvířka T.wood do koupelen nedoporučujeme. Přes sofistikovanou konstrukci se obáváme, že by v tomto prostředí byla náchylná k deformacím či praskání.

Kromě dvířek vyrábíme také nábytkové korpusy (skříňky). I ony jsou zhotoveny z kvalitní LTD a mají hrany lepené polyuretanovými lepidly. Nabízejí tedy stejnou odolnost i plnou škálu našich LTD dekorů. Koupelnová skříňka nemusí být jenom bílá, ne?

Související

BYDLENÍ: RUSTIKÁLNÍ STYL

3.1.2022 | kuchyně

BYDLENÍ: RUSTIKÁLNÍ STYL

Přitažlivost tradice

Zobrazit článek

BYDLENÍ: SKANDINÁVSKÝ STYL

20.12.2021 | kuchyně

BYDLENÍ: SKANDINÁVSKÝ STYL

Nakažlivá inspirace severem

Zobrazit článek

FÓLIE V PROVEDENÍ SUPERMAT

28.4.2020 | fóliovaná dvířka

FÓLIE V PROVEDENÍ SUPERMAT

Dekory na zakázku a výhradně u nás

Zobrazit článek