SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

27.9.2023 | kuchyně | realizace

V nepravidelném seriálu vás občas seznamujeme s realizacemi, na nichž jsme se podíleli dodávkou komponentů, dvířek a / nebo korpusů. A dnes tu máme opravdu povedený příspěvek.

Pochází z dílny renomované společnosti HON, konkrétně jeho studia v Novém Jičíně. Kromě toho, že v sobě spojuje moderní funkční design s precizním zpracováním, je zajímavý (nebo spíš zajímavá, protože se jedná o kuchyni) i tím, že obsahuje jeden pozoruhodný prvek.

 

Opavská rodinná firma HON, a.s. je zajímavá už svou tradicí. Byla totiž založena roku 1924, takže příští rok dovrší stovku. Téměř po celou dobu se nějakou formou věnovala výrobě nábytku, což je v našich podmínkách opravdový unikát.

Dnes ji řídí 4. generace rodiny Honů, a jak uvidíte, jejich dílo rozhodně dělá zakladatelům čest…

 

Pojďme se tedy podívat na v úvodu zmiňovanou kuchyni v novostavbě rodinného domu. A předešleme, že pečlivě navržené, vyrobené a instalované kuchyni dominují dvířka T.acrylic v dekoru A75 Nugát lesk.

 

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

Velkorysá čtvercová kuchyně působí velmi integrálním dojmem. Zaujme praktickým členěním zón, precizním zpracováním, dostatkem přirozeného světla a – jak za chvíli uvidíme – i dalšími zajímavostmi…

 
 

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

Zajímavým řešením je integrace varné plochy do ostrůvkového pultíku s barovou deskou, který umožňuje, ba přímo nabízí, komunikaci mezi kuchyní a obývacím prostorem…

 
 

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

Pohled do nitra kuchyně opět přináší ukázku praktického moderního designu včetně zajímavého LED osvětlení pod hranou pracovní desky. Ta, i boční obložení, je v provedení Dubu Nebraska od firmy Egger.

 
 

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

Vysoké úložné prostory, lednička a pečicí centrum jsou integrovány do jednotného celku, který v nugátovém dekoru dýchá noblesou, ale skrývá také jedno tajemství…

 
 

SVĚTOVÉ TRENDY U NÁS DOMA

Dveře do tajné komnaty! Skrytý úložný prostor, který navenek působí jako část kuchyňské linky. Povšimněte si důmyslného otvírání včetně zdánlivého soklu…

 

 

Poslední „vychytávka“ nás dostala! Právě o takových systémech dveří v kuchyních jsme vloni na jaře referovali v převzatém příspěvku, aniž jsme tušili, že jej brzy budeme moci doplnit domácí referencí. A věru povedenou referencí. Rádi zdravíme do Nového Jičína!

Související

3 x AKRYLÁT!

27.11.2023 | kuchyně

3 x AKRYLÁT!

Inspirativní kuchyně T.acrylic…

Zobrazit článek

12 TIPŮ PRO UDRŽITELNOU KUCHYNI

19.6.2023 | kuchyně

12 TIPŮ PRO UDRŽITELNOU KUCHYNI

Zajímavé rady z Schöner Wohnen...

Zobrazit článek

POHÁDKOVÁ PROMĚNA

5.5.2023 | kuchyně

POHÁDKOVÁ PROMĚNA

Rekonstrukce kuchyně v hostinském bytě…

Zobrazit článek