DOMOV ÚTULNĚJŠÍ I BEZPEČNĚJŠÍ

12.11.2020 | novinky

Ve svém domově trávíme většinu času a je logické, že mu věnujeme spoustu péče. Pořád je co vylepšovat, opravovat a hlavně … uklízet. Existují světlé výjimky, ale většina lidí pokládá domácí úklid spíše za nutné zlo, než příjemnou zábavu. Možná vás to překvapí, ale i tady nám mohou pomoci moderní technologie.

Sametově matná dvířka T.efffect mají kromě úžasného vzhledu velmi důležitou a cennou vlastnost. Jsou antibakteriální! Testování v nezávislém zkušebním ústavu potvrdilo, že množství bakterií a choroboplodných zárodků na povrchu dvířek se za 24 hodin sníží až o 99,9 %.

 

Důležité souvislosti

Každý ví, že bakterie způsobují řadu nepříjemných onemocnění. Dvířka, která je dokáží samy eliminovat, nám pomáhají vytvořit bezpečnější prostředí pro celou rodinu, nemluvě o tom, že může odpadnout část zmiňovaných domácích prací…
Dvířka T.effect zvyšují hygienický standard.

 

Jak to vidí bakterie?

Povrch nábytku není tak hladký, jak se nám zdá. V mikrospárách se může zachycovat prach či organické zbytky. Z pohledu bakterií, plísní a dalších mikroorganismů jde o ideální prostředí. Ovšem tam, kde bakterie nenacházejí úkryt ani potravu, po krátké době hynou.
Hladký povrch je přirozeně antibakteriální.

DOMOV ÚTULNĚJŠÍ I BEZPEČNĚJŠÍ

 

Výhoda homogenního povrchu

Antibakteriálních vlastností dvířek T.effect je dosaženo termosetově vytvrzeným laminovaným povrchem, který je navíc ještě přelakován. Hladký jednolitý povrch neumožňuje mikroorganismům proniknout do vnitřní struktury a získat potravu.
Bakterie přirozeně hynou v řádu hodin.

 

Zdravotní nezávadnost materiálu

Zdraví je hodnotou, kterou si uvědomujeme denně a jejíž význam klademe nad ostatní. Z tohoto pohledu je důležité, že k dosažení antibakteriálních vlastností T.effect nejsou užita žádná aditiva, žádné cizorodé látky. Z výrobků se tak nyní ani v budoucnosti nemůže nic neuvolňovat.
Dvířka T.effect jsou zdravotně 100% nezávadná.

DOMOV ÚTULNĚJŠÍ I BEZPEČNĚJŠÍ

 

Nezávislé hodnocení

Testování provedl zkušební institut Hohenstein (SRN) podle mezinárodně schválené zkušební metody (ISO 22196 / JIS Z2801) a své závěry potvrdil a doložil certifikátem. Na základě toho, kolik bakterií přežije na povrchu 24 hodin, je stanovena tzv. redukční hodnota materiálu.
Redukční hodnota T.effect je VELMI VYSOKÁ.

ISO 22196 / JIS Z2801
Dvířka T.effect jsou založena na bázi materiálu PerfectSense společnosti Egger.

 

Antibakteriální účinky dvířek samozřejmě neznamenají, že bychom mohli rezignovat na běžný úklid, ale díky nim si můžeme být jisti, že jsme pro zdravé prostředí udělali maximum. Elegantní matný T.effect v pěti moderních odstínech najde uplatnění kdekoli v interiéru, pochopitelně nejvíce tam, kde jsou nejvyšší naše hygienické požadavky, tedy v kuchyni, dětských pokojích, v koupelně a na toaletě.

O nabídce T.effect se více můžete dozvědět například ZDE .

Související

ZLEVŇUJEME VYBRANÉ DEKORY FÓLIÍ

25.8.2023 | fóliovaná dvířka

ZLEVŇUJEME VYBRANÉ DEKORY FÓLIÍ

Letní dárky pro všechny…

Zobrazit článek

NOVINKA 2023: T.EFFECT+

3.7.2023 | novinky

NOVINKA 2023: T.EFFECT+

Nový supermatný materiál v nabídce TRACHEA...

Zobrazit článek

T.LACQ  V NOVÝCH BARVÁCH

2.1.2023 | lakovaná dvířka

T.LACQ V NOVÝCH BARVÁCH

Ještě pestřejší nabídka lakovaných dvířek

Zobrazit článek