WOOD IS GOOD!

29.4.2020 | masivní dvířka | novinky | rustikální kuchyně

Masivní dřevěná dvířka T.wood představují největší nábytkovou klasiku, kterou můžeme mít doma. Jsou 100% přírodní, jsou bio, jsou eko, jsou trendy a jsou in. Ale to pořád není ten hlavní důvod, proč bychom je chtěli. Přinášejí nám totiž mnohem více, než si možná uvědomujeme.

Materiál

S dvířky T.wood vstupuje do naší domácnosti kousek přírody. Barva, struktura a vůně dřeva jsou fenoménem, nad kterým asi příliš nepřemýšlíme, ale který pomalu, nenásilně, ale účinně ovlivňuje atmosféru našeho domova. Může se to znát nadnesené, ale funguje to. Tuto skutečnost potvrzuje řada studií a potvrdí vám ji každý, kdo si dřevěná dvířka pořídil.

Provedení

Na první pohled naprostá klasika, na druhý zjistíme spoustu maličkatých drobností. Smrková i dubová dvířka skrývají několik konstrukčních vychytávek, která brání přirozeným deformacím přírodního materiálu a zvyšují užitnou hodnotu výrobku.

Přednosti

O některých jsme se už zmínili, tou největší je, že jde o přírodní materiál. Navíc domácí, takže koupí dřevěných dvířek malinkatým dílem „vracíme“ část ceny zpět do českých lesů. Znamená to ale taky, jde o materiál recyklovatelný a jednou, až nám doslouží, bude mít další šanci na využití. A neposlední řadě věc praktická: na dřevěných dvířkách nezůstávají žádné otisky prstů.

Masivní dřevěná dvířka T.wood představují největší nábytkovou klasiku, kterou můžeme mít doma.

Dřevěná dvířka zažívají renesanci, a to je dobře. Přinášejí totiž řadu benefitů a to nejen nám, ale celému životnímu prostředí.

Přírodní materiálRecyklovatelný materiálBez otisku prstů

Související

OBÝVÁM, OBÝVÁŠ, OBÝVÁME

30.4.2020 | obyvák

OBÝVÁM, OBÝVÁŠ, OBÝVÁME

Funkce, význam a možnosti obývacího pokoje

Zobrazit článek

KONSTRUKČNÍ FINESY DŘEVĚNÝCH DVÍŘEK

30.4.2020 | masivní dvířka

KONSTRUKČNÍ FINESY DŘEVĚNÝCH DVÍŘEK

T.wood technickým pohledem

Zobrazit článek