OBÝVÁM, OBÝVÁŠ, OBÝVÁME

30.4.2020 | obyvák | fóliovaná dvířka | skládaná dvířka | masivní dvířka

Co je vlastně obývák? Společenská místnost? Jídelna? Herna? Většinou od všeho trochu… Každopádně jde o prostor, kde se setkávají obyvatelé domu či bytu navzájem nebo s návštěvami. Podle toho je zařízen. Většinou zde najdeme různé dekorativní předměty a zejména potřebný nábytek. A právě o něm si budeme povídat.

Nábytek v obývacím pokoji plní mnoho funkcí. Včetně reprezentativní. A největší roli opět sehrávají nábytková dvířka. Ať už je za nimi ukryto cokoliv (rotoped, žehlicí prkno nebo domácí bar), právě ona určují, jak bude obývací pokoj působit. Pojďme se tedy podívat, která dvířka obývacím pokojům sluší.
 
 

Organické sklo VETRIXX je špičkový materiál.

VETRIXX

Organické sklo VETRIXX je špičkový materiál. Vzhled i vlastnosti jej přímo předurčují do reprezentativních místností, takže tady je určitě na místě. Kombinace dvou odstínů šedé působí stylově a noblesně. Materiál zde navíc ukazuje svou další velkou přednost – lesklé a matné provedení.
 
 
 

Matný bílý akrylát je ztělesněním čistoty, dekor dřeviny Dub ribbeck zase vnáší do pokoje motiv přírody.

T.acrylic & T.classic

Matný bílý akrylát je ztělesněním čistoty, dekor dřeviny (Dub ribbeck) zase vnáší do pokoje motiv přírody. Oba materiály se navíc liší svými povrchy. Zatímco T.acrylic je dokonale rovný a hladký, fólie se dekorem dubu má zřetelnou plastickou strukturu, což posiluje motiv kontrastu.
 
 
 

Třídílná a pětidílná dvířka v prostoru vzorně spolupracují, prosklená varianta sestavu pěkně odlehčuje.

T.segment

Minimalistický obývací pokoj je postaven pouze na skládaných dvířkách v dekoru dubu bardolino. Třídílná a pětidílná dvířka v prostoru vzorně spolupracují, prosklená varianta sestavu pěkně odlehčuje. Jednoduché, téměř minimalistické provedení s maximálním efektem.
 
 
 

Béžový a černý nanolaminát na pozadí bílé stěny krásně vynikají a vystavují na obdiv svůj hlavní trumf – dokonalý hluboký mat.

SOFTIXX

Béžový a černý nanolaminát na pozadí bílé stěny krásně vynikají a vystavují na obdiv svůj hlavní trumf – dokonalý hluboký mat. Po praktické stránce je výhodné, že drobné škrábance způsobené provozem lze snadno odstranit, ale nejvíce oceníte, že na povrchu SOFTIXXu neulpívají otisky prstů…

Související

BYDLENÍ: INDUSTRIÁLNÍ STYL

7.1.2022 | kuchyně

BYDLENÍ: INDUSTRIÁLNÍ STYL

Industriál je kreativní

Zobrazit článek

BYDLENÍ: RUSTIKÁLNÍ STYL

3.1.2022 | kuchyně

BYDLENÍ: RUSTIKÁLNÍ STYL

Přitažlivost tradice

Zobrazit článek

BYDLENÍ: SKANDINÁVSKÝ STYL

20.12.2021 | kuchyně

BYDLENÍ: SKANDINÁVSKÝ STYL

Nakažlivá inspirace severem

Zobrazit článek