KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

5.9.2022 | lakovaná dvířka | extra a deluxe | kuchyně | design | realizace

Interiérový designer Robert Kývala se snaží snoubit originalitu a styl s funkčností. Proto klade velký důraz nejen na dispoziční řešení prostoru a ergonomii, ale také na výběr kvalitních materiálů.

Chceme vám představit čtyři realizace kuchyní, které kromě osoby designéra spojují dvířka značky Trachea, a to dvířka TOP kvality, protože v tomto ohledu je Robert skutečný perfekcionalista.

 

„Moje práce není jenom design, ale také starost o zákazníka“
Základem a podstatou nadčasových interiérů s důrazem na vkus, životní styl a přání klienta je osobní přístup. Pokud člověk pozorně naslouchá a vnímá, je ochoten řešit sebemenší detail a se zákazníkem skutečně spolupracuje, výsledkem je maximální spokojenost klienta.

 
 

Sametové pohlazení

 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN
KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Kuchyně s dvířky FENIX (HPL laminát s nanovrstvou) orientovaná do dvou protilehlých linií je založena na vtipné kombinaci dokonale matné černé s dekorem bílého dubu halifax. Celek je přesně vyvážený, pozitivní a praktický.

 
 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Světlá snídaňová nika (stejně jako prostor lednice) tmavou sestavu odlehčuje, zároveň jí dodává originalitu a prohlubuje její funkčnost…

 
 

Ušlechtilá střídmost

 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN
KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Opět nanolamiát FENIX, tentokrát v teplém béžovém odstínu doplněném nádherným kontrapunktem desky Technistone Starlight black. Jednoduchost vystupňovaná k dokonalosti – všimněte si, že dojem nekazí jediná úchytka…

 
 

Až oči přecházejí

 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN
KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Tato kuchyně je jasným důkazem, že lesky nejsou passé. Zvláště, pokud se jedná o dvířka T.lacq (tvar Q33B v královské bílé barvě!) Spolu s akcenty dubu nebraska působí a budou působit čistě a svěže dlouhé roky.

 
 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Nádherně tvarované kovové úchytky dodávají moderní kuchyni jemný retro nádech.

 
 

Design prostoru, prostor designu

 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN
KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Na závěr opět dvířka FENIX- tentokrát v odstínu slonové kosti – kombinovaná s LTD v dekorech tmavého dubu a antracitové břidlice. Kuchyně nabízí praktické uspořádání, dostatek prostoru a neokázalý, ale přesto úchvatný design.

 
 

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN

Kromě stylové dvojice úchytek E37 & E38 je zajímavostí této sestavy hlubší provedení části kuchyňské linky pro zarovnání čelních ploch s volnou lednicí a atypická tloušťka designových polic.

 
 

O autorovi

Robert Kývala, DiS. pracuje v oboru přes dvacet let. Má zkušenosti s návrhy veřejných prostor, v poslední době se zaměřuje především na návrhy a realizace v soukromém sektoru. Se značkou Trachea spolupracuje přes 10 let, a jak říká, cení si skvělé spolupráce, korektních obchodních vztahů a v neposlední řadě také vstřícnosti a ochoty k atypickým požadavkům klienta. Má důvěru v kvalitu našich produktů a ve své snaze o dokonalý výsledek často a rád používá prémiové výrobky pro jejich kvalitu a mimořádné vlastnosti. Sám říká, že dnes představené realizace mají společné dvě věci: splnění snů klientů o dokonalé kuchyni a dvířka Trachea…

www.indesignerk.cz

Související

T.LACQ  V NOVÝCH BARVÁCH

2.1.2023 | lakovaná dvířka

T.LACQ V NOVÝCH BARVÁCH

Ještě pestřejší nabídka lakovaných dvířek

Zobrazit článek

T.LACQ: NOVÉ TVARY FRÉZOVÁNÍ

20.11.2022 | lakovaná dvířka

T.LACQ: NOVÉ TVARY FRÉZOVÁNÍ

Pět novinek včetně dvou úchytkových tvarů

Zobrazit článek

KUCHYNĚ JAKO ZE ŽURNÁLU

2.3.2022 | lakovaná dvířka

KUCHYNĚ JAKO ZE ŽURNÁLU

Když renovuje profesionál…

Zobrazit článek