KDYŽ SE ŘEKNE PATINA

28.4.2020 | fóliovaná dvířka | patina | rustikální kuchyně | provence

Patina označuje povrch předmětů změněný vlivem dlouhodobého působení vzduchu či vody, nebo opakovaným užíváním. Je působivá, zvýrazňuje plastičnost, a proto se vytváří i uměle. Toho často využívá moderní architektura, sochařství či interiérový design.

I my rádi využíváme patinu. Pokud zákazník touží rustikálním bydlení či chaloupce v provensálském stylu, není lepší volby. Fóliovaná dvířka T.classic umíme ozdobit hned čtyřmi typy patiny. Jejich společnou předností je jedinečný vzhled. Patina se dělá ručně, a proto ani jedna dvířka nejsou stejná, nábytek proto působí velmi originálně a autenticky.

RUSTIKAL

Tmavá patina Rustikal dokáže vykouzlit atmosféru staré horské chaty či dokonce šlechtického sídla. Nehodí se – pochopitelně – pro všechny tvary frézování, ani pro všechny dekory fólií, ale i tak dává na výběr téměř stovku různých provedení.

Tmavá patina Rustikal dokáže vykouzlit atmosféru staré horské chaty či dokonce šlechtického sídla.

PROVENCE

Základem je jediný dekor fólie doplněný některým z pěti barevných odstínů patiny. Ta jemně podtrhuje průběh frézování i přirozenou krásu světlého modřínu a navozuje uvolněnou atmosféru slunného středomořského pobřeží.

Základem je jediný dekor fólie doplněný některým z pěti barevných odstínů patiny.

SCANDIA

Nepravidelné, ručně nanášené kontury rozbuší srdce milovníka vintage stylu. Severská čistota a jednoduchost se nezapřou. Scandia je ale v něčem značně bohatá: počet kombinací vhodných tvarů a dekorů dosahuje téměř tří set.

Nepravidelné, ručně nanášené kontury rozbuší srdce milovníka vintage stylu.

OLD

Patina Old se od ostatních liší. Působí, jakoby dvířka byla původně nalakována světlou barvou, která se časem téměř setřela, resp. zůstala jen v hlouběji frézovaných částech. Výsledek je mimořádně věrný a působivý.

Patina Old se od ostatních liší.

Patina je originální a výrazná úprava dvířek, po které rádi sáhnou zákazníci, kteří si přejí bydlet stylově a zároveň unikátně.

Originální designProdloužená záruka
Exkluzivně u Trachea

Související

ZLEVŇUJEME VYBRANÉ DEKORY FÓLIÍ

25.8.2023 | fóliovaná dvířka

ZLEVŇUJEME VYBRANÉ DEKORY FÓLIÍ

Letní dárky pro všechny…

Zobrazit článek

NOVÁ KUCHYNĚ ZA TŘI HODINY

18.2.2023 | fóliovaná dvířka

NOVÁ KUCHYNĚ ZA TŘI HODINY

Někdy stačí docela málo…

Zobrazit článek

NOVÉ TVARY FRÉZOVÁNÍ T.CLASSIC 2022

20.10.2022 | fóliovaná dvířka

NOVÉ TVARY FRÉZOVÁNÍ T.CLASSIC 2022

Jednoduché, moderní, praktické…

Zobrazit článek